Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επίσημο: Με Σπανούλη και παίκτες του Ολυμπιακού οι επιλογές του Πιτίνο στην Εθνική

Το ταξίδι της Εθνικής για το Προολυμπιακό ξεκινά αύριο (2/6), με την πρώτη συγκέντρωση των παικτών που επέλεξε ο Ρικ Πιτίνο.

Ο head coach της «γαλανόλευκης» επέλεξε φυσικά τον Βασίλη Σπανούλη, που επιστρέφει στην Εθνική μετά από αρκετά χρόνια απουσίας, ενώ στη λίστα βρίσκονται κανονικά και οι παίκτες του Ολυμπιακού (Κώστας Σλούκας, Γιώργος Πρίντεζης, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος).

Από εκεί και πέρα, ο Κώστας Αντετοκούνμπο θα είναι διαθέσιμος στην πρώτη συγκέντρωση, ενώ η λίστα, που έγινε γνωστή μέσω της ΕΟΚ, περιλαμβάνει και αρκετά «φρέσκα» πρόσωπα.

Αναλυτικά οι επιλογές του Πιτίνο: Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Σλούκας, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Βασίλης Καββαδάς, Γιάννης Αθηναίου, Χρήστος Σαλούστρος, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νίκος Χουγκάζ, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Κώστας Παπαδάκης και Κώστας Αντετοκούνμπο.

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία της Εθνικής μέχρι την αναχώρηση για την Βικτόρια του Καναδά, περιλαμβάνει τρία φιλικά στο τουρνουά «Ακρόπολις», με το Μεξικό στις 18/6, το Πουέρτο Ρίκο στις 19/6 και τη Σερβία στις 20/6.

Τις επόμενες ημέρες και ανάλογα με την εξέλιξη των πλέι οφ της Basket League θα υπάρχει διαρκής ενημέρωση για την ενσωμάτωση περισσότερων παικτών και τη διαμόρφωση της τελικής σύνθεσης της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ