Μετάβαση στο περιεχόμενο

H UEFA αποφάσισε αλλαγές στο Europa Conference League, αυτή η ελληνική ομάδα βγήκε κερδισμένη (ΦΩΤΟ)

Μετά την κατάκτηση του Europa League από τη Βιγιαρεάλ έπρεπε να αλλάξουν αρκετές θέσεις σε Europa League και Europa Conference League. Η UEFA ήταν σε δίλημμα για το πως θα έλυνε το θέμα και τελικά αποφάσισε να δώσει προτεραιότητα στις ομάδες που είχαν κατακτήσει το κύπελλο στις χώρες τους!

Κι έτσι ο ΠΑΟΚ βγαίνει κερδισμένος, αφού αντί να αρχίσει από τον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League θα ξεκινήσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις από τον τρίτο προκριματικό.
                                                                          
Η UEFA πήρε την συγκεκριμένη απόφαση σήμερα, αφού η εκτελεστική επιτροπή για τις διοργανώσεις είχε συνεδριάσει την περασμένη Παρασκευή και περίμενε το «πράσινο φως» για τις οριστικές αποφάσεις.

Η κυπελλούχος Ελβετίας, Λουκέρνη και ο κυπελλούχος Ελλάδας, ΠΑΟΚ ανεβαίνουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η κυπελλούχος Σλοβενίας, Ολίμπια Λουμπλιάνας, η κυπελλούχος Ουγγαρίας, Ουίπεστ, του Λουξεμβούργου και της Λιθουανίας (Πανεβέζις) από το πρώτο προκριματικό του Conference θα ανέβουν στο δεύτερο.

Με αυτή  την αλλαγή εκτός από το προφανώς (έναν προκριματικό γύρο δηλαδή), ο ΠΑΟΚ κερδίζει δύο εβδομάδες προετοιμασίας. Κι αυτό γιατί αντί να αρχίσει τις επίσημες υποχρεώσεις του στις 22 Ιουλίου πλέον θα τις ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου!

Για τότε είναι προγραμματισμένος ο πρώτος αγώνας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για τις 12 Αυγούστου.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 1-2 (vids) | Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας | gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ