Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύπελλο Χάντμπολ: Στον τελικό ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με 34-26 του Φίλιππου Βέροιας και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον τελικό του Final 4 του κυπέλλου χάντμπολ ανδρών που διεξάγεται στην Κοζάνη. Ο μεγάλος τελικός ανάμεσα στις δύο ομάδες θα διεξαχθεί αύριο στις 4 το απόγευμα με τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3.  

Η ομάδα της Ημαθίας αιφνιδίασε τον ΠΑΟΚ στο ξεκίνημα του ματς και προηγήθηκε με 5-7 στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ισοφάρισε με τον Λιάπη και προσπέρασε με 8-7 με τον Στογιάνοβιτς. 

Ο ΠΑΟΚ από εκείνο το σημείο πάτησε… γκάζι και προηγήθηκε με 12-9 με τον Σεϊρεκίδη και με 15-10 με τον Μέντουριτς. Οι Σόφρανατς και Παπαβασίλης διαμόρφωσαν το 16-12, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στη διακοπή του ημιχρόνου. 

Με δύο γκολ του Τριανταφυλλίδη και ένα του Μπαλτατζή ο Φίλιππος μείωσε σε 17-15 στο πρώτο πεντάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε ξανά με τρία γκολ με τον Καραγκιοζόπουλο. Όμως οι Τριανταφυλλίδης και Κωστακίδης μείωσαν σε 18-17 για την ομάδα του Κώστα Τούτση.
 
Η διαφορά του ενός γκολ παρέμεινε μέχρι το 20-19 και το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τριανταφυλλίδη στο 43ο λεπτό. Από εκείνο το σημείο ο ΠΑΟΚ έτρεξε σερί 10-2 και έφτασε στο 30-21 με τον Τσαναξίδη καθαρίζοντας ουσιαστικά το ματς.
 
Ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το μεγάλο προβάδισμα που είχε και πήρε τη νίκη – πρόκριση στον τελικό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ