Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Από τη Νίκαια περνά η άνοδος

Τρεις “στροφές” πριν το τέλος των πλέι οφ της Super League 2, ο πρωτοπόρος Ιωνικός φιλοξενεί στη Νίκαια τη δεύτερη Ξάνθη.

Αν καταφέρει να επικρατήσει, τότε θα κάνει το μεγάλο βήμα για την επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία. Σε αντίθεση περίπτωση, κινδυνεύει να “γκρεμίσει” μέσα σε λίγες εβδομάδες ότι “έχτισε” τους προηγούμενους μήνες.

Στην αντίπερα όχθη, η Ξάνθη χάρη στην απίθανη πορεία της το τελευταία τρίμηνο έχει για πρώτη φορά φέτος την ευκαιρία να πατήσει κορυφή και να πάρει το πάνω χέρι για την απευθείας άνοδο.

Στη Λιβαδειά, ο Λεβαδειακός φιλοξενεί τον Διαγόρα Ρόδου, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους, αν θέλουν να επιστρέψουν στη δεύτερη θέση και να βρεθούν σε τροχιά ανόδου.

Στο Παγκρήτιο, τέλος, θα διεξαχθεί το κρητικό ντέρμπι του Εργοτέλη με τα Χανιά. Οι κιτρινόμαυροι με εξαιρετικό σερί τις τελευταίες εβδομάδες έχουν μειώσει τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και με ακόμα μία νίκη θα μπορούν να ελπίζουν βάσιμα. Απ’ την άλλη, τα Χανιά θα παίξουν για τις δικές τους πιθανότητες μέχρι το τέλος.

3η αγωνιστική
Kυριακή 9 Μαΐου
14:45 Εργοτέλης-Χανιά (ΕΡΤ Sports 2)
14:45 Ιωνικός-Ξάνθη (ΕΡΤ3)
14:45 Λεβαδειακός-Διαγόρας (ΕΡΤ Sports 4)

Bαθμολογία
1.Ιωνικός 47
———————————
2.Ξάνθη 45
———————————
3.Λεβαδειακός 44
4.Εργοτέλης 42
5.Χανιά 39
6.Διαγόρας 30

Η επόμενη (4η) αγωνιστική
Κυριακή 16 Μαΐου
14.45 Λεβαδειακός-Χανιά
14.45 Ξάνθη-Εργοτέλης
14.45 Διαγόρας-Ξάνθη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ