Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: «Μάχες» καθοριστικής σημασίας για την παραμονή (ΦΩΤΟ)

Μία στροφή πριν το τέλος των πλέι άουτ, η «μάχη» για την παραμονή στη Super League 1 και για την αποφυγή του υποβιβασμού και των μπαράζ μπαίνει στην τελική ευθεία.

Τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της διαδικασίας θα διεξαχθούν σήμερα, με κοινή ώρα έναρξης στις 7:30 το απόγευμα, ούτως ώστε ο ένας να μην ξέρει το αποτέλεσμα του άλλου και το ενδιαφέρον να διατηρηθεί αναλλοίωτο.

Στο Πανθεσσαλικό η τελευταία της κατάταξης ΑΕΛ, που «καίγεται» για το «διπλό», φιλοξενείται από τον Βόλο. Αν η ΑΕΛ δεν νικήσει, τότε κινδυνεύει ακόμα και απόψε να υποβιβαστεί μαθηματικά στη Super League 2. Η γηπεδούχος ομάδα είναι αδιάφορη βαθμολογικά.

Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Ντεντάκης, Φερράρι, Γκρίλο, Σάντσες, Τέκιο, Μήτογλου, Λογαράς, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Μπαρτόλο, Περέα, Ριένστρα, Κιάκος, Δουβίκας, Μπουένο.

ΑΕΛ: Νάγκι, Σουλούκος, Ηλιάδης, Γιακιμόφσκι, Μαϊδανός, Γρηγορόπουλος, Χουσίνο, Γκοτζαμανίδης, Τσόσιτς, Μαξιμένκο, Κολομπίνο, Στίφλερ, Χαλάτσης, Ακούνια, Πινακάς, Νικολιάς, Ντουρμισάι, Δάκτυλας, Μουκαντζό, Ζαχαράκης.

Στο Αγρίνιο ο Παναιτωλικός υποδέχεται τον Ατρόμητο και θέλει τη νίκη για δύο λόγους. Αφενός για να εξασφαλίσει τη σωτηρία στο ενδεχόμενο μη νίκης της ΑΕΛ και αφετέρου για να μείνει στο κόλπο της αποφυγής των μπαράζ. Η ομάδα του Περιστερίου δεν κινδυνεύει άμεσα, αλλά αν νικήσουν ο ΟΦΗ και ο Παναιτωλικός, τότε θα μπλέξει κι αυτή σε περιπέτειες για τα μπαράζ.

Παναιτωλικός: Κνετ, Μεντίνα, Καρασαλίδης, Αρσούρα, Ταχάρ, Μάζουρεκ, Αζάντι, Ματσόλα, Ντάλσιο, Ντίας, Ντουάρτε, Καρέλης, Μπαρμπόσα, Περέιρα, Μελίσσας, Μανθάτης, Βέργος, Μεντόσα, Τσότσαλιτς, Μαλής, Εντινγκά, Γιάκολις.

Ατρόμητος: Θεοδωράκης, Σάλτας, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιντες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Οικονομίδης, Ενσικουλού, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Αθανασίου, Νταβιώτης, Τομάσεβιτς.

Τέλος, στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας η Λαμία θα φιλοξενήσει τον ΟΦΗ, ο οποίος ψάχνει το «διπλό» που θα τον κρατήσει σίγουρα στην κατηγορία. Επιπλέον, αν καταφέρουν να πάρουν το τρίποντο οι Κρητικοί, θα εξακολουθήσουν να έχουν τον πρώτο λόγο για να αποφύγουν τα μπαράζ με τον δεύτερο της Super League 2.

Η αγωνιστική θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 19/5 με το παιχνίδι ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης που αναβλήθηκε, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού στην ομάδα των Ιωαννίνων.

Λαμία: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Γκούγκα, Τιρόνε, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Βασιλακάκης, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς.

ΟΦΗ: Βάτερμαν, Σωτηρίου, Γουές, Λυμπεράκης, Σακόρ, Μαρινάκης, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Γιάννου, Σαρδινέρο, Γρίβας, Μεγιάδο, Καστάνιος, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης.

11

22

33

44

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ