Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Καμπάνα» από τη La Liga στον Κούμαν-Αυτά τα ματς θα δει από την εξέδρα

«Κάζο» που μπορεί να της στοιχίσει ακόμη και ολόκληρο το πρωτάθλημα υπέστη κόντρα στη Γρανάδα η Μπαρτσελόνα, καθώς ηττήθηκε με 2-1 στο «Καμπ Νου» και έχασε μοναδική ευκαιρία να ανέβει στην πρώτη θέση της La Liga. 

Μία αναμέτρηση που προκάλεσε έντονο εκνευρισμό κατά τη διάρκεια της, με τους ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα, αλλά και τον Ρόναλντ Κούμαν να χάνουν αρκετές φορές τη ψυχραιμία τους Μάλιστα ο Ολλανδός τεχνικός αποβλήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, καθώς διαμαρτυρήθηκε έντονα στον τέταρτο διαιτητή, αντικρίζοντας έτσι την κόκκινη κάρτα.

Μία κόκκινη που θα του στοιχίσει και την παρουσία του στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» στα δύο επόμενα παιχνίδια πρωταθλήματος, καθώς η La Liga ανακοίνωσε πως ο Κούμαν θα απουσιάσει από τα ερχόμενα ματς με τη Βαλένθια και την Ατλέτικο Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ