Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύπελλο Ελλάδος: Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα για ένα εισιτήριο στον τελικό – Οι πιθανές ενδεκάδες

Θέση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ευελπιστούν να κλείσουν Ολυμπιακός και ΠΑΣ Γιάννινα, οι οποίοι αναμετρώνται στις 7:00 το απόγευμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κι ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από το 1-1 του πρώτου ημιτελικού στους «Ζωσιμάδες».

Οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι έχουν στόχο την κατάκτηση του νταμπλ, κατεβαίνουν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου, θέλοντας να επιστρέψουν και στις καλές εμφανίσεις μετά τη χαλάρωση που έχει επέλθει από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς το έχει κάνει ξεκάθαρο αυτό στους παίκτες του, όπως τους έχει υπενθυμίσει και πως η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη τους έχει δυσκολέψει πάρα πολύ μέχρι τώρα.

Από την άλλη πλευρά, οι Γιαννιώτες βρίσκονται από προχθές στην Αθήνα, με τους οπαδούς τους να τους αποχαιρετούν από την πόλη πριν το ταξίδι τους με επευφημίες και συνθήματα.

Το κλίμα στην ομάδα είναι αρκετά καλό, το πάθος ξεχειλίζει και οι παίκτες του Γιαννίκη είναι έτοιμοι να δώσουν τα πάντα για να πάρουν ένα αποτέλεσμα, το οποίο θα τους οδηγήσει για πρώτη φορά σε έναν τελικό.

Αγωνιστικά ο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό δεν αναμένεται να αλλάξει τα πλάνα του και θα βασιστεί και πάλι σε ένα 3-4-3. Ο Σα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, στο κέντρο της άμυνας οι Σεμέδο, Παπασταθόπουλος και Χολέμπας. Στα δύο άκρα οι Ανδρούτσος και Ρεάμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή οι Καμαρά και Εμβιλά, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί, με τους Βαλμπουενά και Μπρούμα στα άκρα.

Εκτός «μάχης» για τους Πειραιώτες έμειναν οι τραυματίες Μπα και Αβραάμ, όπως και ο Κρίστινσον.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Λαλά, Ντρέγκερ, Παπασταθόπουλος, Σεμέδο, Χολέμπας, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Μπρούμα, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Από την άλλη πλευρά, ο Γιαννίκης δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Σιόντη. Έτσι, θα παρατάξει τον ΠΑΣ με 4-2-3-1 και τον Λοντίγκιν κάτω από την εστία. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Παντελάκης και Κάργας και στα άκρα οι Σάλιακας και Πίρσμαν. Οι Κάστρο και Ντομίνγκεζ σε ρόλο αμυντικών χαφ, με τους Ελευθεριάδη, Καρτάλη και Παμλίδη μπροστά τους. Ο Κρίζμαν θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Αθανασίου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Σάλιακας, Κάργας, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Πανουργιάς, Κάστρο, Ντομίνγκεθ, Λιάσος, Τριάδης, Νάουμετς, Λώλης, Καρτάλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Γροσδάνης, Δούμτσης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ