Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αντωνόπουλος: «Θα ήταν άδικο να μην είχαμε σωθεί» – Μπράτσος: «Περίεργα τα συναισθήματα»

Σώθηκε και μαθηματικά ο Απόλλων Σμύρνης μετά το 0-0 με αντίπαλο τον Βόλο στη Ριζούπολη.

Ο στενός συνεργάτης του Μάκη Χάβου, Θοδωρής Αντωνόπουλος, εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μαθηματική παραμονή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και τόνισε ότι αυτή είναι η δίκαιη εξέλιξη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντωνόπουλος:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε και μαθηματικά να σωθούμε. Κάθε τι άλλο θα ήταν άδικο. Είχαμε καλή σεζόν. Γνωρίζαμε και είχαμε αγωνιστικό κίνητρο, γιατί με θετικό αποτέλεσμα θα μέναμε στην κατηγορία. Ο Βόλος έχει ποιότητα και ταχύτητα και είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα που θα μπορούσε να μας δημιουργήσει προβλήματα. Ελέγξαμε τον ρυθμό σε μεγάλο διάστημα. Δεν δεχτήκαμε μεταβάσεις από τον Βόλο. Είχαμε στιγμές που κλέψαμε μπάλες και ίσως με καλή προσοχή θα είχαμε και πιο καλές τελικές. Δεν πήραμε τη νίκη που την θέλαμε, αλλά τέλος καλό όλα καλά».

Από την πλευρά του, ο μέχρι πρότινος βοηθός του Άνχελ Λόπεθ και νυν υπηρεσιακός τεχνικός του Βόλου, Κώστας Μπράτσος, έκατσε στην άκρη του κυανέρυθρου πάγκου και μετά το πέρας της αναμέτρησης της 5ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League 1, ήταν λακωνικός.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπράτσος:

«Ήταν περίεργα τα συναισθήματα, αλλά όταν ξεκινά το παιχνίδι δεν έχεις χρόνο να σκεφτείς πολλά πράγματα. Ήταν ένα καλό ματς για την ομάδα μας. Προσπαθήσαμε να διατηρήσουμε τη φιλοσοφία μας, αλλά δεν είχαμε την τελική πάσα. Δώσαμε ευκαιρία σε νέα παιδιά, όπως ο Παύλος Λογαράς, ο οποίος ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό σε ένα παιχνίδι επιπέδου Super League 1».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ