Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: «Φρένο» στη Νίκαια για Μονπελιέ

Η Νις δεν έχει κίνητρο μέχρι το φινάλε της Ligue 1, αφού ούτε κινδυνεύει με υποβιβασμό ούτε έχει ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο, ήταν εκείνη που, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, έβαλε τέλος στο αήττητο σερί της Μονπελιέ (χωρίς ήττα εδώ και τρεις μήνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο), επικρατώντας 3-1 στη Νίκαια στο πλαίσιο της 34ης αγωνιστικής.

Στο τρίτο λεπτό ο Ντελόρ με κεφαλιά-πάσα βρήκε τον Γκαετάν Λαμπόρντ και εκείνος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τη Μονπελιέ (0-1). Η απάντηση της Νις ήρθε τρία λεπτά αργότερα, στο 6′. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν τη μπάλα στη μεσαία γραμμή, βγήκαν στη κόντρα με αριθμητικό πλεονέκτημα, ο Ντόλμπεργκ πάσαρε στον Χίτσεμ Μπουντάουϊ και εκείνος ισοφάρισε (1-1).

Η Νις έφτασε στην ολική ανατροπή στο 39′. Από τα δεξιά ο Κλοντ-Μορίς εκτέλεσε φάουλ, ο Τοντιμπό πετάχτηκε και με προβολή έκανε το 2-1. Ένα λεπτό αργότερα, ο δημιουργός του δεύτερου γκολ, έγινε σκόρερ. Ο Κλοντ-Μορίς εκμεταλλεύτηκε το κακό διώξιμο αμυντικού και πλάσαρε για το 3-1 της Νις.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία του γαλλικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ