Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυτός είναι ο επικρατέστερος για τον πάγκο της ΑΕΚ ως το τέλος της σεζόν

Στη λύση του Βαγγέλη Αγγέλου καταλήγει η ΑΕΚ για τη θέση του προπονητή ως το τέλος της σεζόν για να αντικαταστήσει τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο 58χρονος προπονητής εργάζεται μεν στον Ιωνικό Νίκαιας, αλλά μετά το ματς με τον Κολοσσό θα αποχωρήσει και θα αναλάβει τα ηνία της «Ένωσης» με συνεργάτη τον Μάριο Μπατή.

Ο κόουτς Αγγέλου είχε περάσει από τον κιτρινόμαυρο πάγκο και τη σεζόν 2007/08 τερματίζοντας στην έβδομη θέση της Α1.

Η ΑΕΚ θα έχει στον πάγκο της στο εξ αναβολής παιχνίδι με τον Προμηθέα στην Πάτρα τον Γιώργο Λιμνιάτη. Η ανακοίνωση του νέου προπονητή θα γίνει μόλις και τυπικά απεμπλακεί από τον Ιωνικό Νίκαιας.

Ο Έλληνας τεχνικός ξεκίνησε την πορεία του από την Χαλκίδα το 1996 κι έχει κοουτσάρει μεταξύ άλλων την ΑΕΚ (2007-08), τα Τρίκαλα (2008-09), τον Άρη (2012-13 & 2018), τον Προμηθέα (2016-17) και την Λάρισα (2019-20) στην Ελλάδα, ενώ υπήρξε επί σειρά ετών συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς στη Ντιναμό Μόσχας (2005-2007), τον Ολυμπιακό (2010-2012) και την Εφές (2014-2016) εργαζόμενος στην τελευταία και ως πρώτος προπονητής για ένα διάστημα.

Η ΑΕΚ κατέληξε στον Βαγγέλη Αγγέλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ