Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μαρτίνς: “Είμαστε με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα, αφιερωμένος ο τίτλος στον κόσμο μας”

Την άποψή του πως ο Ολυμπιακός είναι με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Πέδρο Μαρτίνς λίγο μετά την μαθηματική κατάκτηση του 46ου πρωταθλήματος των Πειραιωτών.

«Αφιερώνω τον τίτλο στον κόσμο μας που δυστυχώς δεν μπορούσε να είναι μαζί μας. Μας έλειψε πάρα πολύ. Είμαστε μια δεμένη οικογένεια, συγχαρητήρια στον πρόεδρό μας και σε όλους στον Ολυμπιακό. Είναι μια μεγάλη επιτυχία κι αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το 2-1 επί του Παναθηναϊκού και πρόσθεσε:

«Όλα τα πρωταθλήματα είναι δύσκολα κι έχουν την ιδιαιτερότητά τους. Το φετινό ήταν ακόμη πιο δύσκολο, γιατί μας έλειψε ο κόσμος μας. Κερδίσαμε το πρωτάθλημα με ξεκάθαρο τρόπο, με μεγάλη διαφορά. Είμαστε περήφανοι γιατί αυτός ο τίτλος δείχνει την αξία μας και είμαστε με μεγάλη διαφορά η καλύτερη ομάδα».

Όσο για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα; «Θέλουμε να παίζουμε πάντα καλά και να δίνουμε ωραία εικόνα. Θέλουμε να διατηρήσουμε ή να μεγαλώσουμε τη διαφορά, γιατί αποδεικνύει πως ο Ολυμπιακός κέρδισε το πρωτάθλημα με απόλυτα δίκαιο τρόπο».

Για την είσοδο του Χασάν αντί του Μπα είπε: «Δεν νομίζω πως οφείλεται σε αυτή την αλλαγή η νίκη μας. Αρχίσαμε καλά, αλλά σε μια αντεπίθεση δεχτήκαμε γκολ με πέναλτι. Κάναμε ευκαιρίες, μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει και πριν την αλλαγή. Η ομάδα μας και πριν την αλλαγή είχε φάσεις κι αυτό που μας έλειπε ήταν η αποτελεσματικότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ