Μετάβαση στο περιεχόμενο

Στροφή στη Γεωργία για την Εθνική – Οι σίγουροι για την ενδεκάδα

Τη Γεωργία υποδέχεται την Τετάρτη (31/3, 21:45) στην Τούμπα η Εθνική Ελλάδος για την 3η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.

Χθες η γαλανόλευκη κατάφερε να κάνει ένα «ζεσταματάκι» για τον προσεχή αγώνα, αντιμετωπίζοντας την Ονδούρα που έχει κοινά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι με τη Γεωργία και ο Τζον Φαν Σιπ μπόρεσε να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του ματς με την ομάδα του Βίλι Σανιόλ.

Στο καθαρά αγωνιστικό σκέλος, η προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι προγραμματισμένη για τις 6:00 το απόγευμα. Στη διάθεση του Φαν Σιπ επιστρέφει ο Πέλκας, αφού ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στο ισχίο.

Από εκεί και πέρα, στον αγώνα με την Γεωργία αναμένεται να επιστρέψουν κάμποσοι παίκτες που αγωνίστηκαν με την Ισπανία, όπως οι Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ζέκα, Μπουχαλάκης και Μπακασέτας.

Η θέση στο αριστερό άκρο της άμυνας «παίζεται» μεταξύ Τσιμίκα και Γιαννούλη, αυτή του σέντερ φορ μεταξύ Παυλίδη και Γιακουμάκη, ενώ για εκείνες των εξτρέμ υπάρχουν αρκετοί υποψήφιοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ