Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – Super League 2: «Άλωσε» τη Ρόδο με πρωταγωνιστή τον Κωστή ο Λεβαδειακός

Επιστροφή στις νίκες για τον Λεβαδειακό έπειτα από δύο αγωνιστικές, ο οποίος πέρασε με το εμφατικό 4-0 από τη Ρόδο και την έδρα του Διαγόρα.

Σ’ ένα πρώτο ημίχρονο ισορροπημένο ανάμεσα στις δύο ομάδες, το συγκρότημα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν αυτό που μπήκε καλύτερα στα πρώτα λεπτά, χωρίς όμως να μπορέσει να απειλήσει την εστία του Στογιάνοβιτς.

Στην επανάληψη η ομάδα του Τζιουζέπε Σανίνο ανέβασε την απόδοσή της και στο 73΄ κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με πλασέ του δανεικού από τον Ολυμπιακό, Κωστή.

Από το σημείο εκείνο και μετά, οι Βοιωτοί κυριάρχησαν στο ματς και στο 83΄ κατάφεραν να ζευγαρώσουν τα τέρματά τους, με τον Κωστή να χτυπά εκ νέου, αυτή τη φορά με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά.

Στο 90΄ ο Λεβαδειακός, εκμεταλλευόμενος τους χώρους που είχε δώσει ο Διαγόρας, κατάφερε να κάνει το 0-3 με τον Πολέτο, ενώ στο 95΄ ο Θεοχάρης με σουτ έκανε το 0-4 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του ματς της 17ης αγωνιστικής της Super League 2.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης (88′ Νάτσης), Σελινιωτάκης, Κωστούλας, Μανωλάκης, Μασούρας, Αθανασίου (67′ Κάκκο), Ντοριβάλ (88′ Τσιαντούλας), Λινάρδος (67′ Μπαστακός), Σμυρλής, Κονέ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Τζιουζέπε Σανίνο): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Παναγιώτου, Καραχάλιος, Νίκας (90′ Μαρίνος), Κονέ (78′ Τζημόπουλος), Νίλι, Πολέτο (90′ Θεοχάρης), Συμελίδης (61′ Κωστή), Μπιανκόνι (78′ Μυτίδης).

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ