Μετάβαση στο περιεχόμενο

FIBA Europe Cup: Με Άνβιλ ο Ηρακλής για την πρόκριση στα προημιτελικά – Πού θα δείτε το ματς

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει στις 6:00 το απόγευμα στο Ντεν Μπος της Ολλανδίας την πολωνική Άνβιλ, με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά του FIBA Europe Cup.

Ο «Γηραιός» επέστρεψε από τη Δευτέρα στο Ντεν Μπος, όπου στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου έκανε το 3/3 με Κόρμεντ, Ρέτζιο Εμίλια και Μονς, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την παρουσία του στη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο στόχος παραμένει ίδιος και σήμερα για τον Θανάση Σκουρτόπουλο και τους παίκτες του, αφού το παιχνίδι κόντρα στην Άνβιλ είναι νοκ άουτ και ο νικητής παίρνει την πρόκριση για τους «8».

Οι Πολωνοί στην πρώτη φάση, που γι’ αυτούς διεξήχθη στην έδρα τους, επικράτησαν με 71-74 της Ντνίπρο και παρότι στη συνέχεια έχασαν με 69-86 από την ελβετική Φριμπούρ, προκρίθηκαν στους «16».

Από το ρόστερ της Άνβιλ ξεχωρίζει ο Κέρτις Τζέρελς που έχει σημαντική καριέρα ακόμα και σε επίπεδο EuroLeague, καθώς και ο έμπειρος διεθνής Πολωνός Ζαμοΐσκι.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι της FIBA στο youtube (μπορείτε να το δείτε εδώ).

Σε περίπτωση νίκης, ο Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Παρασκευή (26/3, 19:00) τον νικητή του ζευγαρίου Ιρόνι Νες Ζιόνα (Ισραήλ)-Κιέβ Μπάσκετ (Ουκρανία).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ