Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νέα επιστολή του ΠΣΑΚ στην ΕΟΚ για την επανέναρξη της Α2 Ανδρών

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού άναψε το «πράσινο φως» για την επανέναρξη των αγώνων σε αρκετά πρωταθλήματα, μεταξύ των οποίων και στην Α2 μπάσκετ. Ο ΠΣΑΚ έστειλε σήμερα νέα επιστολή στην ΕΟΚ με την οποία ζητάει να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για την επιστροφή στα παρκέ στις 3 Απριλίου.

“Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών, ενημερώνει όλους τους φιλάθλους του μπάσκετ και γενικότερα του ελληνικού αθλητισμού, πως έστειλε νέα επιστολή στην ΕΟΚ, με αφορμή την ανακοίνωση της ΓΓΑ για τη διεξαγωγή αγώνων και ζητάει να γίνει άμεσα ο σχεδιασμός για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας από τις 3 Απριλίου. 

Να υπενθυμίσουμε, πως ΠΣΑΚ και ΣΕΠΚ, θα καλύψουν τα έξοδα των παικτών και των προπονητών για τα τεστ που θα χρειαστεί να κάνουν” αναφέρει η ενημέρωση του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητών Καλαθοσφαίρισης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ