Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άπαντες παρόντες στην πρώτη προπόνηση της Εθνικής ενόψει Ισπανίας – Τι ζήτησε ο Φαν Σιπ από τους διεθνείς (ΦΩΤΟ)

Στον Άγιο Κοσμά πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη προπόνηση της εθνικής μας ομάδας ενόψει της έναρξης της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ του 2022 στο Κατάρ.

Πρώτος αντίπαλος η Ισπανία την προσεχή Πέμπτη (25/3, 21:45) και το απόγευμα της Δευτέρας ξεκίνησε την προετοιμασία της η γαλανόλευκη υπό τις οδηγίες του Τζον Φαν Σιπ.

Ο Ολλανδός τεχνικός, αφού καλωσόρισε τους νέους παίκτες της ομάδας, δηλαδή τον Τάσο Δουβίκα και τον Ντίνο Μαυροπάνο, εν συνεχεία μίλησε λίγο στους παίκτες του για τη νέα προσπάθεια που ξεκινά η Εθνική, τονίζοντας πως θέλει το 100% της συγκέντρωσής τους στον στόχο, εντάσσοντας όλοι τον εαυτό τους στο σύνολο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η προπόνηση κινήθηκε σε χαλαρούς ρυθμούς, μιας και οι περισσότεροι παίκτες αγωνίστηκαν το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, οι ρυθμοί αναμένεται να ανέβουν από αύριο, οπότε και έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση.

Απών από το ματς με την Ισπανία θα είναι σίγουρα ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο οποίος αναμένεται να μεταβεί απευθείας στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή, οπότε και θα επιστρέψει από τη χώρα της Ιβηρικής η ομάδα.

Άτυχος στάθηκε για μια ακόμα φορά ο Παντελής Χατζηδιάκος, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, λόγω προβλήματος στο γόνατο που θα τον αφήσει εκτός δράσης για περίπου δύο μήνες.

Στην προπόνηση συμμετείχαν οι εξής 25 ποδοσφαιριστές: Οδυσσέας Βλαχοδήμος, Χάρης Μαυρίας, Γιώργος Τζαβέλλας, Μανώλης Σιώπης, Κώστας Τσιμίκας, Κάρλος Ζέκα, Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Κυριακόπουλος, Βαγγέλης Παυλίδης, Δημήτρης Λημνιός, Δημήτρης Πέλκας, Στέφανος Καπίνο, Κώστας Μαυροπάνος, Κυριάκος Παπαδόπουλος, Γιώργος Γιακουμάκης, Σωκράτης Διούδης, Θανάσης Ανδρούτσος, Στράτος Σβάρνας, Κώστας Φορτούνης, Ανδρέας Μπουχαλάκης, Γιώργος Μασούρας, Πέτρος Μάνταλος, Χρήστος Τζόλης, Τάσος Δουβίκας, Μιχάλης Μπακάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ