Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Όλα «μηδέν» για Βόλο και ΟΦΗ

Σε ένα ματς που έγινε υπό συνεχή βροχή ο ΟΦΗ έμεινε για δωδέκατο σερί ματς χωρίς νίκη αποσπώντας ισοπαλία χωρίς γκολ από τον Βόλο και έσπασε το αρνητικό σερί των ηττών, μένοντας ένα βαθμό πάνω από την ΑΕΛ.

Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν ελάχιστα πράγματα. Το πρώτο κόρνερ το κέρδισε ομάδα στο 24ο λεπτό. Το δεύτερο στο 30ο. Το τρίτο στο 45ο. Το πρώτο αξιόλογο σουτ στο πρώτο ημίχρονο ήρθε στο 45ο λεπτό. Όσο για ευκαιρία; Σίγουρα θα αντιληφθήκατε ότι από μηδέν, μηδέν πηλίκο θα έχεις, και κάπως έτσι βασανιστικά κύλησε ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα φέτος στη Super League 1. 

Ένα σουτ του Στάρτζεον στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου το μόνο που έμοιαζε με ευκαιρία και αυτό από ανάγκη να έχουμε κάτι να θυμόμαστε.

Η βροχή και το βαρύ τερέν δυσκόλεψε τις δύο ομάδες, το διακύβευμα που ήταν έτσι κι αλλιώς μεγάλο για τον ΟΦΗ, έγινε ακόμα μεγαλύτερο μετά τη νίκη της ΑΕΛ στη Ριζούπολη και τα αβίαστα λάθη κατέστρεφαν την όποια διάθεση των φιλοξενούμενων να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Βόλος ήταν πιο ισορροπημένος σε αυτό το πρώτο ημίχρονο, είχε την κατοχή, όμως δεν κατάφερε να γίνει επικίνδυνος για την εστία του Βάτερμαν.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια διαφορετική ιστορία. Κομματάκι καλύτερη, τόσο για τον ΟΦΗ όσο και για τον Βόλο. Περισσότερη διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο, οι παίκτες έφταναν με καλύτερες προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία, αλλά εκεί κάπου η μία λάθος επιλογή διαδεχόταν την άλλη και επί της ουσίας πάλι τελικές προσπάθειες δεν υπήρχαν. 

Το καλό πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, ακολούθησε ξανά  η μετριότητα, η βροχή που δυνάμωσε έκανε ακόμα πιο δύσκολο η δυνατότητα να παιχτεί ποδόσφαιρο και φτάνοντας προς τη λήξη το ματς έσβηνε όλο και περισσότερο. Ο ΟΦΗ και λογικά φοβήθηκε να μη χάσει, ο Βόλος ουδέποτε μπήκε στο ματς, με τον τρόπο που μας είχε συνηθίσει όλη τη σεζόν και παρέμεινε ακίνδυνος για 90 λεπτά, με ελάχιστες αναλαμπές.

Βόλος (Άνχελ Λόπεθ): Κλέιμαν, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Ριένστρα (85′ Μπουένο), Τσοκάνης, Νίνης, Περέα (78′ Ρενάτο Σάντος), Μαρτίνες, Δουβίκας.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Βάτερμαν, Ουές, Μαρινάκης, Διαμαντής, Βούρος, Λυμπεράκης, Στάικος (75′ Γρίβας), Μεγιάδο, Σαρδινέρο (64′ λ. τρ. Σακόρ), Στούρτζεον, Καστάνιος (86′ Μπαλογιάννης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ