Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σενάριο για επιστροφή Νίνη στον Παναθηναϊκό!

Η εξαιρετική σεζόν του Σωτήρη Νίνη με τη φανέλα του Βόλου στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν έχει περάσει απαρατήρητη και η μεγάλη επιστροφή του “Ελ Νίνιο” έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Κι αυτό, γιατί το συμβόλαιο του 31χρονου πλέον μεσοεπιθετικού με τον σύλλογο της Μαγνησίας ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και εφόσον το επιθυμεί, μπορεί να υπογράψει όπου θέλει.

Αν κι ο Βόλος πρεσάρει τον Νίνη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και η ΑΕΚ του Χιμένεθ φέρεται να παρακολουθεί την περίπτωσή του, ο Παναθηναϊκός δεν μένει εκτός παιχνιδιού. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για ένα δικό του παιδί που έχει κάνει μια σημαντική διαδρομή, προέρχεται από τα τμήματα υποδομής και έχει την αρχηγική παρουσία που χρειάζεται στα αποδυτήρια.

Οι πράσινοι, σύμφωνα με δημοσίευμα του αθλητικού Τύπου, έχουν στην άκρη του μυαλού τους την περίπτωση του Νίνη ως μια εναλλακτική λύση για τα χαφ ενόψει της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ωστόσο, τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα όλα τα μεταγραφικά θέματα.

Ο Νίνης ποτέ δεν έκρυψε την επιθυμία επιστροφής στον Παναθηναϊκό και το “δέσιμο” που έχει με το τριφύλλι, ενώ στη χρονιά της επιστροφής του στην Ελλάδα μετράει 18 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχει μοιράσει 3 ασίστ και έχει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο στη Super League 1, κερδίζοντας απόλυτα την εμπιστοσύνη του προπονητή του στον Βόλο, Άνχελ Λόπεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ