Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βοτανικός: Μια… ανάσα από τη συμφωνία ΠΑΕ Παναθηναϊκός και Δήμος Αθηναίων – Η πρώτη virtual εικόνα του γηπέδου! (ΦΩΤΟ)

Ένα ακόμα βήμα προς την επίτευξη του μεγάλου στόχου αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα στον Παναθηναϊκό, που ακούει στο όνομα Βοτανικός, φαίνεται ότι βρίσκεται λίγο πριν την επίτευξή του.

Συγκεκριμένα, η ΠΑΕ και ο Δήμος Αθηναίων είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για τη διμερή σύμβαση αναφορικά με το έργο της Διπλής Ανάπλασης και το νέο «σπίτι» της ομάδας!

Παράλληλα, όπως ενημέρωσαν από τον Παναθηναϊκό σήμερα, προχωρούν βάσει χρονοδιαγράμματος οι αναγκαίες μελέτες για τις εγκαταστάσεις, με στόχο τη δημοπράτηση του έργου το καλοκαίρι του 2021.

Το εντυπωσιακό, όμως, στην υπόθεση έρχεται από τη ρεαλιστική απεικόνιση του έργου που ήρθε στη δημοσιότητα!

Οι φωτογραφίες, που ακολουθούν, αφορούν το πώς θα είναι η εξωτερική πλευρά του γηπέδου, κάτι που δείχνει και την πρόοδο των ομάδων εργασίας που προχωρά το πρότζεκτ.

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που δίνουν σε virtual reality μια «γεύση» από το έργο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ