Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ – ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Πικραμένοι για τον αποκλεισμό, υπερήφανοι για αυτή την ομάδα»

Ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Προσπάθησε όμως, κάτι που δημιούργησε αίσθημα υπερηφάνειας στους ασπρόμαυρους και τον κόουτς Λυκογιάννη που κρατάνε μόνο τα θετικά.

Η ΚΑΕ αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Πικραμένοι για τον αποκλεισμό, στενοχωρημένοι που για λίγο δεν φτάσαμε στον τελικό, πεισμωμένοι για τη συνέχεια, αλλά πάνω από όλα, είμαστε υπερήφανοι για αυτή την ομάδα. Για τον προπονητή και τους παίκτες μας, που τα έδωσαν όλα. Για αυτό τον ΠΑΟΚ!

Το πρωτάθλημα διακόπτεται λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής και ο επόμενος αγώνας της ομάδας μας είναι στο τέλος του μήνα!

Υπάρχει όμως και εκείνος ο αγώνας που δεν σταματά, αλλά συνεχίζεται. Καθημερινά. Είναι ο δικός μας αγώνας. Όλων των ΠΑΟΚτσήδων.

Η Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΚΑΕ ΠΑΟΚ είναι ένας αγώνας που μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κερδίσουμε. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Ακόμη πιο δυναμικά, περισσότερο μαζικά. Να ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ και να ΞΑΝΑ ΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ».

Ο κόουτς Λυκογιάννης, λέει στους παίκτες του, μετά το τέλος του αγώνα: «Δεν έχετε κάτι για να ντρέπεστε. Πρέπει να είστε περήφανοι για τους εαυτούς σας, όσο λυπημένοι και αν είστε τώρα. Να είστε περήφανοι για την προσπάθεια και δείξατε κάτι σε όλους, ότι αυτή η ομάδα μπορεί να παίξει διαφορετικά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ