Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ψάχνει αντίδραση στο Κύπελλο η ΑΕΚ – Αυτούς ξεκινά ο Χιμένεθ κόντρα στον Βόλο

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το απόγευμα (17:00) τον Βόλο στο ΟΑΚΑ, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδος και θέλει να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά, αλλά και τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους, καθώς προέρχεται από συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα.

Το Κύπελλο αποτελεί μεγάλη πρόκληση για την Ένωση και τον Μανόλο Χιμένεθ, ενώ ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει ξεκαθαρίσει στους παίκτες του ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μια καλή και δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Στόχος του είναι να πάρει η ομάδα του μία «καθαρή» νίκη, χωρίς δηλαδή να δεχθεί γκολ.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Αθανασιάδης ή ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, ενώ στην τετράδα της άμυνας θα παίξουν οι Νταντσένκο, Τσιγκρίνσκι, Νεντελτσιάρου και Μιτάι. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σιμάνσκι και Κρίστιτσιτς ή Σιμόες, με τον Μάνταλο σε πιο ελεύθερο ρόλο. Στην επίθεση θα βρεθούν οι Γκαρσία, Τάνκοβιτς και Ολιβέιρα.

Την αποστολή της ΑΕΚ συμπληρώνουν οι Λόπες, Λάτσι, Χνιντ, Ραντόνια, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Χριστόπουλος. Εκτός είναι οι Μαχαίρας, Γαλανόπουλος, Μπακάκης, Σβάρνας, Σάκχοφ που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς.

Εκτός είναι οι τραυματίες Μπακάκης, Σβάρνας, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ και Μαχαίρας, όπως επίσης και οι Λιβάγια-Ινσούα για τους γνωστούς λόγους, αλλά και ο Βασιλαντωνόπουλος που δεν υπολογίζεται.

Στον αντίποδα, ο Άνχελ Λόπεθ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Μπαριέντος, Τέκιο, Ντεντάκη, Κιάκο, Μπουένο και Ρενάτο Σάντος.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου είναι οι Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Γκρίλο, Μήτογλου, Σάντσες, Κολόμπο, Φερράρι, Λογαράς, Κανελλάκης, Ριένστρα, Τσοκάνης, Νίνης, Μίλοκ, Μαρτίνες, Περέα, Κρητικός, Μπάλλας, Μπαρτόλο και Δουβίκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ