Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκρίθηκε ομόφωνα από τον Ερασιτέχνη η συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Βοτανικό!

Έκτακτο Δ.Σ. πραγματοποιήθηκε στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το απόγευμα της Τρίτης, όπου εγκρίθηκαν ομόφωνα οι όροι της συμβάσης που συμφωνήθηκαν με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον Βοτανικό.

Το ζήτημα της συμφωνίας με την πράσινη ΠΑΕ, η οποία «κλείδωσε» σε συνάντηση των δύο πλευρών την προηγούμενη εβδομάδα, αποτέλεσε ένα από τα θέματα που βρίσκονταν στην ατζέντα προς συζήτηση στο έκτακτο Δ.Σ. του Ερασιτέχνη και αναμφίβολα το πλέον σημαντικό, ενώ η ομόφωνη έγκριση που προέκυψε αναμένεται να επιφέρει άμεσα τις ανακοινώσεις επικύρωσης. 

Υπενθυμίζεται ότι στη διμερή σύμβαση που συμφωνήθηκε, όταν εγκατασταθούν στον Βοτανικό η ποδοσφαιρική ομάδα και ο Ερασιτέχνης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα πληρώνει ως ενοίκιο στη «μάνα του λόχου» το ποσό των 500 χιλ. ευρώ το χρόνο για τη χρήση του γηπέδου. 

Επιπλέον, από κάθε εισιτήριο διαρκείας που θα πουλάει η ΠΑΕ, ο Ερασιτέχνης θα λαμβάνει το ποσό των 50 ευρώ, ενώ προβλέπεται και η υποχρεωτική «κάρτα φιλάθλου», έναντι 10 ευρώ για κάθε εισιτήριο, εκτός φυσικά των διαρκείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ