Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Δράση σε Τρίκαλα και Ξάνθη (ΦΩΤΟ)

Ντέρμπι κορυφής σήμερα στα Τρίκαλα, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Λεβαδειακό για την 5η αγωνιστική της Super League 2, ενώ στη Θράκη η Ξάνθη υποδέχεται τα Χανιά.

Τρίκαλα-Λεβαδειακός (14:45)

Οι Θεσσαλοί κάνουν καταπληκτική πορεία και συγκατοικούν στην πρώτη θέση με τον Λεβαδειακό.

Τελευταίο τους «θύμα» η Δόξα Δράμας, την οποία κέρδισαν εύκολα 3-0. Ο τεχνικός των Τρικάλων, Απόστολος Χαραλαμπίδης, έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, πλην του τραυματία Στεφανίδη.

Ο Λεβαδειακός, από τη μεριά του, την προηγούμενη αγωνιστική δεν κατάφερε να κερδίσει στο μεγάλο ντέρμπι της κατηγορίας την Ξάνθη (1-1).

Ξάνθη-Χανιά (14:45)

Η Ξάνθη αναμφίβολα είναι το φαβορί στο παιχνίδι με τα Χανιά, αλλά η αλήθεια είναι ότι η εικόνα της δεν πείθει μέχρι τώρα. Είναι μια εντελώς νέα ομάδα, με πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, αλλά δεν έχει «δέσει». Νέο πρόσωπο στην αποστολή που επέλεξε ο Τόνι Πόποβιτς, ο μέσος Κρίστιαν Πόποβιτς, ο οποίος κρίθηκε έτοιμος να βοηθήσει. Εκτός παραμένουν οι Ίζο, Παντελιάδης, Μπριλάντε, Βασίλεφ και Πέτροβιτς, οι οποίοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τα Χανιά, μετά από δύο εκτός έδρας ισοπαλίες (με Λεβαδειακό και Καραϊσκάκη), όπου σε γενικές γραμμές παρουσίασαν καλό πρόσωπο, γνώρισαν μια άσχημη ήττα στην έδρα τους από τον Εργοτέλη κι έτσι παραμένουν αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία. Στην Ξάνθη θα έχουν σίγουρα δύσκολη αποστολή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι καταδικασμένα. Νέο πρόσωπο στην αποστολή ο αμυντικός Ζιούλης, ο οποίος πήγε στα Χανιά ως ελεύθερος από τη Λαμία. Εκτός έμειναν οι τραυματίες Ρέντζας και Κάσσος.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής, το μεσοβδόμαδο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής και η επόμενη (6η) αγωνιστική:

κ

Η βαθμολογία:

β

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ