Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πιο κοντά στην εξάδα ο Βόλος, 1-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Βόλος πέτυχε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και πλησίασε ακόμα περισσότερο στην πρώτη εξάδα του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν τον ΠΑΣ και κατάφεραν να προηγηθούν στο 14΄σε μια φάση που δεν μύριζε γκολ. Όμως ο Εραμούσπε έκανε κακό κοντρόλ και ο Μπαρτόλο που καραδοκούσε, του έκλεψε τη μπάλα. Στην προσπάθειά του ο Αργεντινός να τον σταματήσει, τον ανέτρεψε και ο Τάσος Δουβίκας που ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα (0-1). 

Μάλιστα ο Βόλος θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα με ένα δεύτερο γκολ. Ο Δουβίκας όμως που έφυγε στην αντεπίθεση είδε τη μπάλα μετά το σουτ που επιχείρησε να χτυπά στο αριστερό δοκάρι του Χουτεσιώτη. 

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αργύρης Γιαννίκης έκανε τρεις αλλαγές για να τονώσει την επίθεση, αλλά οι Λιάσος, Λέο και Μπρένερ δεν μπόρεσαν να αλλάξουν την ροή του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν βοηθούσε στη δημιουργία παιχνιδιού ο αγωνιστικός χώρος που είχε μεταβληθεί σε βούρκο λόγω της βροχής. Την καλύτερη ευκαιρία έχασε ο Λιάσος στο 54΄. 

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Χουτεσιώτης, Σάλιακας (87΄Νάουμετς), Παντελάκης, Εραμούσπε (46΄Λιάσος), Πίρσμαν, Ελευθεριάδης (46′ Μπρένερ), Κάργας, Σιόντης (71΄Μιλιντσεάνου), Καρτάλης, Παμλίδης (46΄Λέο), Κρίζμαν

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν, Τέκιο (56΄Ντεντάκης), Μήτογλου, Γκρίλο, Φεράρι, Τσοκάνης, Ριένστρα, Ρενάτο Σάντος (56΄Περέα), Μαρτίνεθ (66΄Κιάκος), Μπαρτόλο (78΄Σάντσες), Δουβίκας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ