Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τόσα πήρε ο Αντονίτο από τον Παναθηναϊκό για το «διαζύγιο»

Εδώ και λίγες μέρες ο Αντονίτο αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, με τον Ισπανό να ανακοινώνεται από την Καρταχένα. Ο 33χρονος δεξιός μπακ αποχώρησε από τους πράσινους, καθώς δεν κατάφερε να πείσει τον Λάζλο Μπόλονι για τις ικανότητές του.

Η περιπέτεια με την υγεία του και η δίμηνη αποχή από τις προπονήσεις του τριφυλλιού γύρισαν πολύ πίσω τον Αντονίτο, ο οποίος είπε αντίο χωρίς ούτε μία επίσημη συμμετοχή.

Για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό ο Ισπανός μπακ έλαβε ένα ποσό λίγο πάνω από το μισό συμβόλαιό του. Συγκεκριμένα, 90.000 ευρώ απέσπασε ο Αντονίτο, ενώ το συμβόλαιό του τον πρώτο χρόνο ήταν στις 180.000 ευρώ.

Να σημειωθεί πως ένα μέρος του ποσού ήταν ήδη στην κατοχή του με τη μορφή προκαταβολής από την ημέρα που υπέγραψε στο τριφύλλι στις 26 Σεπτεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ