Μετάβαση στο περιεχόμενο

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις Μπεκατώρου-Κακλαμανάκη για βιασμό 11χρονης – Να «δέσει» την υπόθεση θέλει η Εισαγγελία

Σοκ στην κοινή γνώμη έχουν προκαλέσει τα όσα αποκάλυψε χθες ο Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, σε συνέχεια των όσων κατέθεσε επί τρεις ώρες η Σοφία Μπεκατώρου στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Η χρυσή Ολυμπιονίκης, η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης πριν από 23χρόνια από παράγοντα της ιστιοπλοΐας, εκτός από τη δική της τραυματική εμπειρία, αναφέρθηκε ενώπιον του εισαγγελέα σε ακόμα ένα περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης που έχει να κάνει με συναθλήτρια της.

Το εν λόγω περιστατικό φέρεται να έλαβε χώρα πριν από περίπου μια δεκαετία και ενδέχεται να μην έχει υποπέσει σε παραγραφή, όπως συνέβη στην περίπτωση της Σοφίας Μπεκατώρου. Λίγες ώρες μετά την κατάθεση της τελευταίας στον εισαγγελέα, ο επίσης Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, αποκάλυψε πως η περίπτωση στην οποία αναφέρθηκε η Σοφία Μπεκατώρου είναι ένα 11χρονο κορίτσι, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενά του το περιστατικό συνέβη πριν από περίπου 9 χρόνια.

Πλέον, οι εισαγγελικές αρχές είναι αποφασισμένες να ερευνήσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση σε βάθος. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να καλέσουν άμεσα την αθλήτρια να καταθέσει. Σκοπός τους είναι να διαπιστώσουν αν η γυναίκα αυτή θα επιβεβαιώσει τις καταγγελίες, ενώ σε περίπτωση που αυτό γίνει, να ξεκαθαρίσει το τοπίο γύρω από το έγκλημα ή τα εγκλήματα που αυτή θα καταγγείλει.

Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως σε περίπτωση που η συγκεκριμένη μάρτυρας επιβεβαιώσει το ότι δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση, τότε το πιθανότερο είναι η αρμόδια εισαγγελική αρχή να έχει να κάνει με αδικήματα που δεν έχουν εκ νόμου υποπέσει σε παραγραφή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ