Μετάβαση στο περιεχόμενο

Με Ντε Γκουζμάν η αποστολή του ΟΦΗ για τα ματς με Βόλο και Παναθηναϊκό

Γνωστή έγινε η αποστολή του ΟΦΗ για τα δύο εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με Βόλο για το Κύπελλο (20/1, 15:00) και Παναθηναϊκό για το πρωτάθλημα (23/1, 19:30).

Σε αυτήν επιστρέφει μετά από δύο μήνες ο Ντε Γκουζμάν, ενώ εκτός έμεινε ο Μεγιάδο. Με την αποστολή ταξίδεψε και ο Βάτερμαν, ο οποίος υπολογίζεται μόνο για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο Βούρος δεν θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς, λόγω καρτών.

Σε ό,τι αφορά τη σημερινή προπόνηση, αυτή περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, μεταβιβάσεων, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι. Σε μέρος της προπόνησης συμμετείχε ο Διαμαντής, ο οποίος βρίσκεται στην αποστολή, όπως και ο Ντε Γκουζμάν, ο οποίος ακολούθησε το μεγαλύτερο μέρος του κανονικού προγράμματος, ενώ στο τέλος έκανε και θεραπεία.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησε για μία ακόμη μέρα ο Γιάννου. Ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Μεγιάδο, ενώ ο Μαρινάκης έκανε τρέξιμο στο γυμναστήριο. Θεραπεία συνέχισαν οι Ναμπί και Σακόρ. O Βαζ ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Όλοι τους συν τους Σόουζα, Μίγγο και Γκαργκαλατζίδη έμειναν στην Κρήτη.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του ΟΦΗ για τα ματς με Βόλο και Παναθηναϊκό είναι οι Βάτερμαν, Σωτηρίου, Σηφάκης, Γουές, Λυμπεράκης, Σελίμοβιτς, Στάρτζεον, Νέιρα, Σολίς, Βαφέας, Βούρος, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Τσιλιανίδης, Σαρδινέρο, Στάικος, Γρίβας, Ντε Γκούζμαν, Κοροβέσης και Σουρνάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ