Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το μήνυμα του Κώστα Τριγκώνη για την Σοφία Μπεκατώρου

Με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο Κώστας Τριγκώνης στέκεται κι αυτός στο πλευρό της Σοφίας Μπεκατώρου.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής της ιστιοπλοΐας αναφέρει τα εξής:

«Δυο λόγια. 

Το να εκφράσω την συμπαράσταση μου στην Σοφία είναι ίσως το λιγότερο (αυτονόητο) που μπορώ να κάνω όχι μόνο για εκείνην  αλλά για οποιονδήποτε έχει βιώσει οποιαδήποτε μορφής βία. Το γνωρίζει και δεν χρειάζεται να το δηλώσω δημόσια ώστε να δείξω ότι στέκομαι δίπλα της. 

Η Σοφία μέσα από την μαρτυρία της δεν ανέδειξε μόνο το προσωπικό της δράμα, δεν έδωσε θάρρος και δύναμη απλά και σε άλλους να μιλήσουν. Έκανε κάτι πολύ μεγαλύτερο από αυτό. Άνοιξε τον δρόμο ώστε να χτιστεί μια διαφορετική νοοτροπία- σύστημα το οποίο ως στόχο-σκοπό θα έχει να  υπηρετεί τον άνθρωπο, την ειλικρινή προσπάθεια,τ ον αγώνα  και στο τέλος την επίδοση και την αριστεία και όχι την διατήρηση της εξουσίας του. Ένα σύστημα το οποίο θα μοιράζει αξιοκρατικά ευκαιρίες σε όλους. Αυτές τις ευκαιρίες που έχει τόσο μεγάλη ανάγκη η νέα γενιά. 

Προσωπικά, μιας και έχω γίνει δέκτης άπειρων τηλεφωνημάτων και μηνυμάτων δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο. Τα είπε όλα η ίδια με την ειλικρίνεια και το θάρρος που την διακρίνει.

#γιατηνσοφία»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ