Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 2: Πήρε άδεια η Παναχαϊκή, αλλά όχι η Δόξα Δράμας – Γρηγορίου: «Η ομάδα κατεβαίνει κανονικά»

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού χορήγησε άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Super League 2 στην Παναχαϊκή, αλλά όχι στη Δόξα Δράμας, οι άνθρωποι της οποίας συνεχίζουν την προσπάθεια για δικαίωση. 

Ο νομικός της Δόξας κ. Γρηγορίου φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό, τονίζοντας για το ζήτημα: «Για τις 21 του μήνα έχει προγραμματιστεί η αίτηση αναστολής στο Διοικητικό Εφετείο. Υπάρχει η αίτηση επανεξέτασης. Μέχρι τότε η ομάδα θα αγωνιστεί κανονικά. 

Η Δόξα είναι μία ομάδα που δεν έχει χρέη, είναι συνεπής, όλα είναι κανονικά. Κοσμούν την κατηγορία τέτοιες ομάδες. Την έχουν αυτοί που την είχαν και πέρυσι, οι μικρομέτοχοι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ