Μετάβαση στο περιεχόμενο

Serie A: «Διπλά» για Νάπολι και Λάτσιο

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε η Νάπολι που επικράτησε με 2-1 της Ουντινέζε και ισοβαθμεί ς στην τέταρτη θέση της Serie A με την Αταλάντα.  
 
Στο 14ο λεπτό ο Ινσίνιε με πέναλτι έκανε το 1-0 για τη Νάπολι και ένα λεπτό αργότερα ο Κώστας Μανωλάς αντικαταστάθηκε με πρόβλημα τραυματισμού.  Στο 27′ ο Λαζάνια έκλεψε την μπάλα από λάθος της άμυνας, πέρασε και τον Μέρετ και ισοφάρισε σε 1-1.

Η νίκη για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο ήρθε με τη συμπλήρωση 90 λεπτών όταν ο Ρουί εκτέλεσε  φάουλ και ο Μπακαγιόκο με όμορφη κεφαλιά έκανε το 2-1.

Τους τρεις βαθμούς πήρε και η Λάτσιο που νίκησε με 2-0 την Πάρμα εκτός έδρας. Στο 55’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το πλασέ του Αλμπέρτο, ενώ στο 67’ ο Καϊσέδο διαμόρφωσε το  τελικό σκορ. 
 
Τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη αύξησε η Βερόνα που επικράτησε με 2-1 της Κροτόνε εντός έδρας. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα σουτ του Κάλνιτσι στο 16′ και του Τζακάνι στο 25′

Στο 55ο λεπτό μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Σιλβέστρι, ο Μεσίας με κοντινό γυριστό σουτ μείωσε σε 2-1, αλλά η Κροτόνε δεν μπόρεσε στη συνέχεια να πάρει κάτι παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ