Μετάβαση στο περιεχόμενο

Super League 1: Για το «διπλό» στη Λαμία ο Άρης – «Μάχη» Βόλου-Ατρομήτου στο Πανθεσσαλικό (ΦΩΤΟ)

Με δύο αναμετρήσεις σε Βόλο και Λαμία θα ολοκληρωθεί η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1.

Στις 5:15 το απόγευμα ο Βόλος θα υποδεχτεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο τον Ατρόμητο. Οι κυανέρυθροι προέρχονται από την εκτός έδρας ισοπαλία (2-2) με την ΑΕΚ στη Ριζούπολη, ενώ ο Ατρόμητος δεν είχε αντιμετωπίσει τη Λαμία, λόγω κορονοϊού. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην 7η θέση με 16 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη 10η θέση με 14 πόντους.

Στις 7:30 η Λαμία θα φιλοξενήσει στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος» τον Άρη. Η ομάδα της Φθιώτιδας δεν είχε αντιμετωπίσει τον Ατρόμητο στη 13η αγωνιστική, λόγω των κρουσμάτων Covid-19 που είχε στις τάξεις της. Οι κίτρινοι, από την πλευρά τους, είχαν επικρατήσει 3-0 του ΟΦΗ εκτός έδρας. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στη 14η θέση με 2 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι στη 2η θέση με 29 πόντους.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μπορεί να υπολογίζει ξανά στις υπηρεσίες του Τζέγκο, σε αντίθεση με τον τιμωρημένο Σάκιτς και τον ανέτοιμο Κάτσε.

Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να καθίσει ο Σιαμπάνης, με τους Ρόουζ και Μπεναλουάν στο κέντρο της άμυνας, αριστερά τον Γκανέα και δεξιά τον Σούντγκρεν. Στο κέντρο θα βρίσκονται οι Ματίγια και Σάσα, αριστερά ο Μπρούνο Γκάμα και δεξιά ο Σαντέ Σίλβα, με δεκάρι τον Μπερτόλιο και φορ τον Μάνο.

Η 14η αγωνιστική

421

Η επόμενη (15η) αγωνιστική

Η βαθμολογία:

412

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ