Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο προεκλογικό «χτύπημα» του Λαπόρτα εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Τζουάν Λαπόρτα κατεβαίνει ξανά για πρόεδρος της Μπαρτσελόνα στις εκλογές της 24ης Ιανουαρίου και ρίχνει συνεχώς «δολώματα» στους ψηφοφόρους της ομάδας, αυτή τη φορά με νέο πικάρισμα προς τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά το πόστερ της εκστρατείας του απέναντι από το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» που είχε σλόγκαν «Θέλω να σε ξαναδώ», για το οποίο τον «έκραξε» δημόσια ο Ριβάλντο, ο πρώην πρόεδρος  των «μπλαουγκράνα» εξέφρασε σε συνέντευξή του στο YouTube πόσο θέλει να επαναλάβει την «εξάρα» κατά των «μερένγκες» το 2008.

Αναφέρεται, βεβαίως, στο αλησμόνητο 2-6 με το οποίο η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα επί προεδρίας του είχε διαλύσει τη «Βασίλισσα» στην έδρα της, αποτέλεσμα που θα ήθελε πολύ να πετύχει ξανά, αν νικήσει στις εκλογές και επαναφέρει τους Καταλανούς στην οικονομική σταθερότητα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ