Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παίζει με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ ο Ουίλμπεκιν

Κανονικά όπως όλα δείχνουν θα αγωνιστεί ο Σκότι Ουίλμπεκιν στο παιχνίδι της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Euroleague. 

Ο Αμερικανός, πολιτογραφημένος Τούρκος, γκαρντ είχε αποχωρήσει στην προτελευταία φάση του αγώνα με την Μπαρτσελόνα, κάνοντας τους ανθρώπους των Ισραηλινών να ανησυχούν για την κατάσταση του.

Όπως έκανε γνωστό όμως η Μακάμπι Τελ Αβίβ με ανακοίνωση της, ο Ουίλμπεκιν θα είναι κανονικά στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το παιχνίδι με το «τριφύλλι».
Φέτος ο ηγέτης της «ομάδας του λαού» έχει καταγράψει στη στατιστική του 16,1 πόντους, 3,4 ασίστ, 2 ριμπάουντ και 1,2 κλεψίματα αγωνιζόμενος για περίπου 26 λεπτά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ