Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Σηκώνει ψηλά την ελληνική σημαία! Έτσι έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου πάλης η Πρεβολαράκη

Η Μαρία Πρεβολαράκη βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θα διεκδικήσει σήμερα το απόγευμα (15.12.2020) στο Βελιγράδι το χρυσό μετάλλιο στα 53κ. στην πάλη, κόντρα στην Ροκσάνα Ζάσινα από την Πολωνία.

Η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια όλων των εποχών στην πάλη έδειξε με το καλημέρα ότι δεν… αστειεύεται. Στα προημιτελικά επικράτησε με 4-0 της Τουρκάλας Γετγκίλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά. Εκεί αντιμετώπισε την Σιντάκοβα. Δεν άφησε, όμως, κανένα περιθώριο στην σπουδαία Λευκορωσίδα, αφού νίκησε με 4-0 κι έφτασε στον τελικό.

Ο τελικός της Πρεβολαράκη με την Ζάσινα θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα. Οι δύο αθλήτριες είχαν μοιραστεί το Νοέμβριο στο διεθνές τουρνουά της Πολωνίας το χάλκινο μετάλλιο. Μάλιστα τότε η Πρεβολαράκη την είχε κερδίσει με 3-0.

Η Πρεβολαράκη επιστρέφει στα μετάλλια και βάζει τέλος στην… κακοδαιμονία της ελληνικής αποστολής στη διοργάνωση. Η ψυχολογική της φόρτιση, άλλωστε, πριν τους αγώνες ήταν μεγάλη. Ο αδερφός της Γιώργος, λίγες ώρες πριν διαγνώστηκε με κορονοϊό, όπως και ο Γιώργος Πιλίδης, ενώ ο Μιχάλης Ιωσηφίδης τραυματίστηκε στα ρεπεσάζ.

Δείτε τους αγώνες που έδωσε η «Κυρία» της ελληνικής Πάλης στο Βελιγράδι

Με αντίπαλο την Γετγκίλ…

… και την Σιντάκοβα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ