Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βλέπει» τρεις από την ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός! (ΦΩΤΟ)

Το πρώτο μισό του πρωταθλήματος είναι κοντά στο να ολοκληρωθεί και ήδη υπάρχει μια εικόνα για τις ομάδες, αλλά και για παίκτες που ξεχωρίζουν. Φυσικά ο Ολυμπιακός έχει κάνει σκάουτινγκ σε αρκετούς παίκτες και θα συνεχίσει να τους παρακολουθεί.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν κάνει… κλικ είναι ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές. Ο 22χρονος δεξιός μπακ του ΟΦΗ είναι από τους παίκτες που κάνουν τη διαφορά μέχρι στιγμής και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες τον τσεκάρουν συνεχώς.

Αναλύουν όλες τις λεπτομέρειες πριν πάρουν την απόφαση να κάνουν κάποια κίνηση. Με δεδομένο πως το ερχόμενο καλοκαίρι θα γίνει σίγουρα προσθήκη στο δεξί άκρο της άμυνας, δεν αποκλείεται ο Ουές να μπει στο «κάδρο».

Ουές ΟΦΗ: Σενάρια για τον Ολυμπιακό | Ειδησεις | Pagenews.gr

Μια άλλη περίπτωση είναι ο Τάσος Δουβίκας. Ο 21χρονος επιθετικός έχει βάλει ήδη 5 γκολ στο πρωτάθλημα κι έχει δώσει μία ασίστ. Στο ματς του Σαββάτου απέναντι στον Ολυμπιακό έβγαλε… μάτια. Ο Δουβίκας αρέσει και τσεκάρεται καιρό τώρα.

Ο Βόλος απέκτησε το καλοκαίρι τον Έλληνα στράικερ με ελεύθερη μεταγραφή. Ο νεαρός άσος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά υπάρχει ένα σενάριο που κάνει λόγο για συνιδιοκτησία. Πάντως, είναι μια εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση, κυρίως γιατί αφορά ομάδα (Βόλο) με την οποία ο Ολυμπιακός δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις.

Δουβίκας: Μόνο με τόσα τον δίνει ο Μπέος | sportime.gr

Παράλληλα, υπάρχει σενάριο που αναφέρει πως οι νταμπλούχοι Ελλάδας έχουν μαρκάρει και το όνομα του Σαντέ Σίλβα. Του 23χρονου Πορτογάλου εξτρέμ του Άρη που αποκτήθηκε με την μορφή του δανεισμού από τη Γουέστ Χαμ.

Τελευταία έχει πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις και αν συνεχίσει έτσι, ίσως το όνομά του να ανέβει στην ερυθρόλευκη μεταγραφική λίστα. Λεπτομέρεια που κάνει την διαφορά είναι πως μάνατζερ του είναι ο Ουλίσες Σάντος, με τον οποίο ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλές σχέσεις, καθώς έχει πελάτες τους Σεμέδο, Πέπε και Καφού.

Άρης: Πρόβλημα με Σαντέ Σίλβα | sportime.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ