Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εγκρίθηκε ΑΜΚ 1 εκατ. ευρώ στον Άρη – Πόσα εκατομμύρια έχει βάλει στην ΠΑΕ ο Καρυπίδης

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Άρης πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου αποφασίστηκε η κάλυψη της Αύξησης Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας ύψους 1 εκατ. ευρώ και η προκήρυξη νέας για το ίδιο ποσό. Στα 3,69 εκατ. ευρώ η εισροή από την οικογένεια Καρυπίδη.

Η σχετική ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι σήμερα, Παρασκευή (27/11), πραγματοποιήθηκε επιτυχώς η σύγκληση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της και αποφάσισε την έγκριση ολοκλήρωσης αύξησης του Μετοχικού Κεφαλαίου της κατά ποσού ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ και την προκήρυξη νέας αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου έως του ποσού του 1 εκατομμυρίου ευρώ».

Η ολοκλήρωση για το 1.000.000 ευρώ είναι η τρίτη αύξηση και ακολουθεί η τέταρτη. Οπότε με το ποσό των δυο νέων αυξήσεων στο μετοχικό κεφάλαιο, θα ανέρχεται στα 2.000.000 ευρώ!

Ήδη έχουν προηγηθεί άλλες δυο, ανεβάζοντας τα χρήματα της εισροής από την οικογένεια Καρυπίδη και την εταιρία AMANI SWISS σε 3.690.000 ευρώ συνολικά, από τη μέρα που πήρε τις τύχες της ΠΑΕ στα χέρια της.

Είχαν προηγηθεί η πρώτη με 690.000 ευρώ και η δεύτερη τον Ιούλιο του 2019 της τάξης του 1.000.000 ευρώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ