Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ο Αλαφούζος παρουσίασε τον Ντρεοσί στους παίκτες του Παναθηναϊκού- Αυτοί είναι οι στόχοι του νέου γενικού διευθυντή

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος βρέθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο του Παναθηναϊκού στο Κορωπί, μαζί με τον νέο γενικό διευθυντή της ομάδας, Πιέρ Ντρεοσί.

Ο Γιάννης Αλαφούζος παρουσίασε στους παίκτες και στο προπονητικό τιμ της ομάδας το νέο σημαντικό στέλεχος του «τριφυλλιού»

Οι δύο άνδρες παρακολούθησαν μαζί το οικογενειακό διπλό της ομάδας.

Στη συνέχεια ο Πιέρ Ντρεοσί έκανε τις πρώτες δηλώσεις του ως γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού. 

«Είμαι χαρούμενος που από σήμερα γίνομαι μέλος ενός σπουδαίου συλλόγου, του Παναθηναϊκού. Όλοι γνωρίζουν ότι η ιστορική θέση του Παναθηναϊκού είναι να κατακτά τίτλους και να συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ξέρω, επίσης, ότι αυτή την περίοδο ο σύλλογος πρέπει να προσπαθήσει σκληρά προκειμένου να επιστρέψει στο επιθυμητό επίπεδο», δήλωσε αρχικά το νέο στέλεχος των «πράσινων», για να συμπληρώσει:

«Είμαι ικανοποιημένος γιατί ο Παναθηναϊκός διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή, τον κ. Λάζλο Μπόλονι. Είχαμε εξαιρετική συνεργασία στη Ρεν και είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί στον Παναθηναϊκό.

Πάγια τακτική μου αποτελεί σε κάθε ομάδα που βρίσκομαι η διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας με σκοπό την πιο αποτελεσματική συνεργασία όλων των μελών της.

 Άλλωστε, γνωρίζω καλά πως στην προσπάθεια να πετύχει ο σύλλογος τους στόχους του, δεν περισσεύει κανείς. Προτεραιότητα πρέπει να αποτελεί για όλους μας η δημιουργία κλίματος ενότητας και ομοψυχίας.
 
Κλείνοντας, θα ήθελα να σταθώ στις δυνατότητες που έχει η ομάδα του Παναθηναϊκού. Παίκτες με φιλοδοξίες αλλά και ταλέντο, τους οποίους και πρέπει να στηρίξουμε στο μέγιστο βαθμό, έτσι ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε ένα γκρουπ που θα ξεδιπλώνει στον αγωνιστικό χώρο τις αρετές και τη δυναμική που υποδεικνύει το έμβλημα της φανέλας που φορούν στο στήθος.

Δεν είναι ώρα για περισσότερα λόγια, αλλά για έργα. Όλοι μαζί σαν μια οικογένεια.».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ