Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η μεταγραφική «βόμβα» από τη Μπαρτσελόνα που δεν ενεργοποίησε ο Ρόκα στον Παναθηναϊκό!

Μία παρ’ ολίγον μεταγραφική “βόμβα” αποκάλυψε η τουρκική “Fotomac”.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, επιχείρησε να φέρει στην Αθήνα τον 22χρονο Βραζιλιάνο Ματέους Φερνάντες!

Ο αμυντικός χαφ της Μπαρτσελόνα δεν διεκδικούταν μόνο από τη Γαλατασαράι, αφού φαίνεται πως και ο Παναθηναϊκός ήταν σοβαρός ανταγωνιστής.

«Υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός ανάμεσα στις δύο ομάδες και η Γαλατά χρειάστηκε να ανεβάσει κατά πολύ την προσφορά της», αναφέρεται το εν λόγω ρεπορτάζ.

Παρά την επιμονή των δύο ομάδων, ο Φερνάντες επέλεξε να μείνει στη Μπαρτσελόνα και να διεκδικήσει έναν πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα της Καταλονίας.

Η απόφαση του μάλλον δεν ήταν η σωστή, καθώς  ο Ρόναλντ Κούμαν φαίνεται να μην τον εμπιστεύεται, έχοντας 3 συμμετοχές στη La Liga με συνολικό χρόνο 166′.

Το όνομα του Ρόκα δεν αναφέρεται στο ρεπορτάζ, αλλά είναι προφανές ότι εκείνος «έτρεξε» τις διαδικασίες, αφού ο παλαίμαχος της Μπαρτσελόνα έχει ενεργό ρόλο στο οργανόγραμμα και τις διασυνδέσεις για να κλείσει τη συμφωνία.

Αδιαμφισβήτητα, η  προσθήκη του Ματέους Φερνάντες στο ρόστερ των πρασίνων θα ήταν ζωτικής σημασίας. Εν τέλει, όμως, ο νεαρός Βραζιλιάνος δεν ήρθε και ο Ρόκα θα τον δει να αγωνίζεται στο «Καμπ Νου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ