Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τσάμπιονς Λιγκ Πόλο: Φινάλε με ήττα για τη Βουλιαγμένη

Η Βουλιαγμένη ηττήθηκε με 11-7 από την Όρβοσι και κατέλαβε την τέταρτη θέση στον δεύτερο προκριματικό όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ στο πόλο ανδρών.

Οι Ούγγροι κατάφεραν να προηγηθούν με 3-2 στο φινάλε του πρώτου οκτάλεπτου. Στην συνέχεια η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν δεν κατάφερε να σκοράρει με την Όρβοσι να αυξάνει την διαφορά στα 4 τέρματα στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (6-2).

Στην συνέχεια της αναμέτρησης, η Βουλιαγμένη προσπάθησε να αντιδράσει βρίσκοντας λύσεις στην επίθεση, όμως δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο των Μαγυάρων, οι οποίοι έφτασαν στην νίκη με 11-7.

Πλέον η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν θα συνεχίσει τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στο Euro Cup.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-0, 2-3, 3-2

Όρβοσι (Ντάνιελ Βάργκα): Λιβάϊ, Ζίλαντι, Μάνχερτζ 2, Βάρναϊ 1, Σάλαμον 1, Τσατσόβσκι 2, Ντάλα, Τοτ 3, Έρντελι 1, Μπουριάν, Μπούντς 1, Αλμασι, Ντιβάϊ.

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 1, Τρούλος, Γούβης 1, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 2, Χαλυβόπουλος 1, Κουρούβανης, Λόζινα, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ