Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πόλο: Ήττα-αποκλεισμός για την Βουλιαγμένη στο Champions League

«Αντίο» στο Champions League του πόλο είπε η Βουλιαγμένη που ηττήθηκε με 10-6 από την Μπρέσια στο καθοριστικό παιχνίδι του Β2 ομίλου της διοργάνωσης. 

Στα πρώτα λεπτά η Μπρέσια προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ και η Βουλιαγμένη ισοφάρισε ισάριθμες κι έτσι το πρώτο οκτάλεπτο έληξε ισόπαλο 2-2. Στη δεύτερη περίοδο οι Ιταλοί πέτυχαν τρία συνεχόμενα γκολ και προηγήθηκαν με 6-3 στο ημίχρονο. 

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Ιταλοί πάτησαν… γκάζι και κατάφεραν να πάρουν τελικά τη νίκη με 10-6. 

Πλέον η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν θα αντιμετωπίσει αύριο τη δεύτερη  του Β1 ομίλου για τις θέσεις 3-4. Θυμίζουμε πως οι ομάδες που δεν θα συνεχίσουν στο Champions League, θα συνεχίσουν τις ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις στο Euro Cup, με τις θέσεις κατάταξης να τους δίνουν πλεονέκτημα στη διοργάνωση.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-1, 2-1, 2-2

Μπρέσια (Αλεξάντρο Μπόβο): Ντε Λούνγκο, Ντόλτσε, Πριεσιούτι 1, Λάζιτς 1, Μπαλζαρίνι, Νικολαΐδης, Ρεντζούτο, Καννέλα 4, Αλεσιάνι 2, Βλαχόπουλος 2, Ντι Σόμμα, Γκίττο, Ρόσσι.

Βουλιαγμένη (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

Η τελική βαθμολογία του Β2 ομίλου
1. Μπρέσια 9
2.  Βουλιαγμένη 6
3. Οραντέα 3
4. ΕΝΚΑ 0

*Η ΕΝΚΑ δεν ταξίδεψε στην Βουδαπέστη και έτσι οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, κέρδισαν τους 3 βαθμούς της νίκης, άνευ αγώνος με 10-0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ