Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απίστευτο: Γι’ αυτό δεν παίζει ο Λάρκιν κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ!

Ακόμη μία σημαντική απώλεια θα έχει η Αναντολού Εφές στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο ΟΑΚΑ, για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας (13/11, 21:00).

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, ο Εργκίν Αταμάν δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Σέιν Λάρκιν, καθώς αποφάσισε να τον αφήσει εκτός δωδεκάδας, αν και τον πήρε στην αποστολή για την Αθήνα. Φέτος, ο Αμερικανός γκαρντ έχει αγωνιστεί μόλις σε ένα ματς με τους Τούρκους, αυτό απέναντι στον Ολυμπιακό, στο ΣΕΦ.

Ο λόγος που ο ποιοτικός γκαρντ ήταν εκτός δράσης είχε να κάνει με τον κορονοϊό, από τον οποίον προσβλήθηκε. Ο Λάρκιν αυτή την εβδομάδα έκανε δύο τεστ, τα οποία ήταν αρνητικά και γι’ αυτό προ ημερών επέστρεψε στις προπονήσεις της Εφές.

Όμως, το πρωτόκολλο της Euroleague αναφέρει πως ένας παίκτης που βρέθηκε θετικός δεν μπορεί να αγωνιστεί για 14 μέρες. Η ημέρα του αγώνα στο ΟΑΚΑ (13/11) είναι η 13η (κλεισμένη), από την ημέρα που έγιναν τα τεστ στους Τούρκους και βρήκαν θετικό τον Αμερικανό. Για την ακρίβεια, οι 14 μέρες δεν «έκλεισαν» για… πέντε ώρες!

Έτσι, το θέμα ήταν εξαιρετικά… οριακό, αλλά τελικά είναι οριστικό και επίσημο: ο ηγέτης της Εφές θα απουσιάσει από την «μάχη» με τον Παναθηναϊκό. 

Στο μεταξύ, η Εφές μετράει ήδη και μία σημαντική απουσία στη φροντ λάιν, καθώς εκτός παραμένει με πρόβλημα στο μάτι ο Μπράιαντ Ντάνστον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ