Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ «ψαλίδι» – Όλη η Ευρώπη συζητά αυτή την γκολάρα!

Επικό ματς με επτά γκολ και νικήτρια τη Μπάγερ επί της Γκλάντμπαχ με σκορ 4-3 , είχαμε απόψε (8/11) στο Λεβερκούζεν για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Το… κερασάκι στο εντυπωσιακό αυτό παιχνίδι έβαλε ο ελληνικής καταγωγής Βαλεντίνο Λαζάρο (γεννημένος στην Αυστρία από Ελληνίδα μητέρα και Ανγκολέζο πατέρα), με ένα απίστευτο γκολ.

Ακόμη και η λέξη απίστευτο είναι ίσως πολύ «φτωχή» για να περιγράψει αυτό θα δείτε παρακάτω στο βίντεο.

Πιο συγκεκριμένα μετά την σέντρα του Χέρμαν ο Βαλεντίνο Λαζάρο έπιασε μία απίστευτη Scorpion Kick, που θύμισε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και παλαιότερα τον Ρενέ Χιγκίτα!

Δυστυχώς αυτό το ασύλληπτο τέρμα δεν ήταν αρκετό  (στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων) προκειμένου η Γκλάντμπαχ να πάρει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας, καθώς απλώς μείωσε σε 4-3.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ