Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μπήκε στις προπονήσεις του ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια

Την πρώτη του προπόνηση με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, από την ημέρα που υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά, πραγματοποίησε σήμερα το πρωί στην Τούμπα ο Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Συγκεκριμένα, έχοντας αφήσει πίσω του την περιπέτεια με τον Covid-19, ο Βιεϊρίνια συμμετείχε κανονικά στο ζέσταμα της ομάδας, αφού πρώτα πέρασε από το… τούνελ στο οποίο συμμετείχε και ο Πάμπλο Γκαρσία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.

Εκ των πραγμάτων, η επιστροφή του Βιεϊρίνια στις προπονήσεις συνιστά μία πολύ ευχάριστη είδηση, με τον Πορτογάλο να καλείται πλέον να καλύψει το χαμένο έδαφος του καλοκαιριού και του… κορονοϊού προκειμένου να βρεθεί σύντομα στη διάθεση του Ουρουγουανού τεχνικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ