Μετάβαση στο περιεχόμενο

Παπαθεοδώρου: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος από το τελικό αποτέλεσμα και την επικράτηση της ΑΕΚ κόντρα στη Χάποελ Χολόν. Αλλά και προβληματισμένος για το μπλακ άουτ της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο.

«Ήταν το πρώτο παιχνίδι μας στο BCL και πιστεύω ότι ο κόσμος το διασκέδασε. Ήταν ένας αγώνας ανάμεσα σε καλές και επιθετικές ομάδες. Γνωρίζαμε πριν από το ματς τι ομάδα είναι η Χάποελ», δήλωσε αρχικά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Και συνέχισε: «Την είδαμε να πηγαίνει στον τελικό του Λιγκ Καπ Ισραήλ, παίζοντας καλά. Δεν ήταν εύκολο να ακολουθήσουμε το παιχνίδι της. Παλέψαμε περισσότερο στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαμε ρυθμό και σκοράραμε μεγάλα καλάθια προς το τέλος. 

Είμαστε χαρούμενοι για την πρώτη νίκη, παίξαμε καλά, μοιράσαμε τη μπάλα (με 20 ασίστ) και πρέπει να συνεχίσουμε στο επόμενο ματς».
                                        
Όσο για το μπλακ άουτ στο πρώτο ημίχρονο; «Άλλαξε το πλάνο της Χάποελ, έπαιξε ρόλο η συμμετοχή του Μάιλς. Μας πλήγωσαν στο «1vs1». Δεχτήκαμε ευκολους πόντους και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Όταν δεν παίζεις πολλά ματς, σου κοστιζει ένα κακό πεντάλεπτο. 

Δείχναμε ξαφνιασμένοι από κάτι που ξέραμε οτι ο αντίπαλος κάνει καλά. Η Χάποελ είναι σε καλή κατάσταση, έχει μικρό ροτέισον, οι παίκτες ταιριάζουν στη φιλοσοφία του προπονητή, ο οποίος κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι μία επιθετική ομάδα, η οποία σκοράρει 95 πόντους μέσο όρο».

Ο Παπαθεοδώρου αναφερθηκε και στον Ματσιούλις και στον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί στη μέση: «Έκανε μία ένεση χθες και άλλη μία σήμερα πριν από ματς. Αγωνίστηκε, αλλά δεν κατάφερε να ακολουθήσει τον δυνατό ρυθμό του αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ