Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΒΙΝΤΕΟ: Η θέση του Κλάτενμπεργκ για το ακυρωθέν γκολ του Λιβάγια στο ΑΕΚ-ΟΦΗ και τον μη καταλογισμό φάουλ πριν σκοράρει ο Χασάν στο Ολυμπιακός-Απόλλων

Για γκολ του Λιβάγια που κακώς δεν μέτρησε έκανε λόγο ο Κλάτενμπεργκ στην ανάλυση των επίμαχων φάσεων της 7ης αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής θεωρεί ότι κακώς ο Κουτσιαύτης δεν κατακύρωσε το γκολ του Κροάτη επιθετικού της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ, θεωρώντας ότι η επαφή του Λιβάγια με τον αμυντικό των Κρητικών δεν δικαιολογεί την υπόδειξη φάουλ.

Ακόμη, ο Κλάτενμπεργκ σημειώνει ότι ορθώς δεν δόθηκε πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ σε ένα χέρι στην περιοχή του ΟΦΗ.

Σε ό,τι αφορά το πρώτο γκολ του Χασάν στο Ολυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης, αναφέρει ότι ορθώς κατακυρώθηκε, καθώς δεν υπήρξε επιθετικό φάουλ στον Λισγάρα.

Στον αγώνα του Βόλου με τη Λάρισα γίνεται λόγος για λανθασμένη κόκκινη κάρτα που δέχτηκε στο φινάλε ο Ριένστρα των γηπεδούχων.

Σωστά και τα δύο πέναλτι στο Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ και αυτό που κέρδισε ο Παναθηναϊκός στο ματς με τη Λαμία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, ενώ ορθώς ο Φωτιάς δεν έδωσε κάτι στην πτώση του Μπαράλες στο Άρης-Αστέρας Τρίπολης.

Δείτε αναλυτικά των σχολιασμό όλων των φάσεων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ