Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Μάχες» σε Περιστέρι και Πανθεσσαλικό

Στις 5:15 το απόγευμα στο Περιστέρι ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 7η αγωνιστική της Super League 1.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι, που θέλει να πετύχει ακόμα μία νίκη στην έδρα της, θα αγωνιστεί κόντρα στους Ηπειρώτες χωρίς τον τραυματία Γκάλο, αλλά και τους Μουνίθ και Ραμπέλο που έμειναν εκτός αποστολής.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη, η οποία στοχεύει στο δεύτερο της θετικό αποτέλεσμα μακριά από την έδρα της, θα αγωνιστεί απέναντι στο συγκρότημα των δυτικών προαστίων χωρίς τους τραυματίες Κάστρο, Σιόντη και Κρίζμαν.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Ατρόμητος: Μανδάς, Γιαννιώτης, Νάτσος, Γούτας, Γκαλβάο, Κιβρακίδης, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Μάτιτς, Μανούσος, Σάλομον, Αγκάγιεφ, Γιακουμάκης, Κωτσόπουλος, Ρισβάνης, Μπουσούλατζιτς, Τομάσεβιτς, Χαρίσης, Ενσικουλού, Στρούγγης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Γιαννίκογλου, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Κάργας, Πίρσμαν, Πήλιος, Οικονομόπουλος, Γώγος, Καρτάλης, Λώλης, Ντομίνγκεθ, Νάουμετς, Λιάσος, Μπρένερ, Δούμτσης, Ελευθεριάδης, Παμλίδης, Λεό.

Την ίδια ώρα, στον Βόλο η τοπική ομάδα υποδέχεται στο θεσσαλικό ντέρμπι την ΑΕΛ.

Οι κυανέρυθροι του Άνχελ Λόπεθ, που βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στοχεύουν στη δεύτερη τους εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, θα αγωνιστούν χωρίς τον τραυματία Τέκιο και τον ανέτοιμο Γέντρισεκ. Αντίθετα, στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Περέα.

Όσον αφορά τους βυσσινί, που βρίσκονται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και χωρίς νίκη, εκτός πλάνων του Μιχάλη Γρηγορίου για το ματς του Παθεσσαλικού έχουν τεθεί οι Αλί Γκαζάλ, Τρούγιτς, αλλά και ο μακροχρόνια απόντας Νούνιτς, ενώ στον αντίποδα επιστρέφουν οι Ντουρμισάι και Μιχαήλ.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

Βόλος: Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Ντεντάκης, Φερράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Μήτογλου, Δημόπουλος, Τσοκάνης, Νίνης, Γκουαροτσένα, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ριένστρα, Μπάλλας, Περέα, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Ουάρντα.

ΑΕΛ: Νάγκυ, Μπάγιτς, Ηλιάδης, Μούζεκ, Μπέρτος, Γρηγορόπουλος, Μαϊδανός, Μιχαήλ, Στελιάνος, Σεσέροβιτς, Σπαρβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Κωστή, Νικολιάς, Πινακάς, Τόρζε, Πλατέλλας, Γιουνές, Ζίζιτς, Ντουρμισάι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ