Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δύσκολο έργο για ΠΑΟΚ στη Γρανάδα – Το σχέδιο του Φερέιρα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ισπανία απόψε (22:00) είναι κάτι παραπάνω από απαιτητική στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

H συγκεκριμένη χρονική περίοδος, που έρχεται το σημερινό παιχνίδι με τη Γρανάδα, βρίσκει τις δύο ομάδες σε τελείως διαφορετική αφετηρία.

Τον ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ισοπαλία με την Ομόνοια στον όμιλο και το εν γένει μέτριο ξεκίνημά του στη σεζόν, ενώ τη Γρανάδα στην τρίτη θέση της La Liga και ύστερα από μία εβδομάδα στην οποία νίκησε κατά σειρά Σεβίλλη (1-0), Αϊντχόφεν (1-2) και Χετάφε (0-1).

Σε αυτό προστίθεται και το όλο θέμα που έχει προκύψει με το ενδιαφέρον της Παλμέιρας για τον Αμπέλ Φερέιρα, θέμα που αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά το αποψινό παιχνίδι.

Σε κάθε περίπτωση, οι Θεσσαλονικείς καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απόψε, παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες και να εκμεταλλευτούν πιθανή κόπωση των γηπεδούχων στην πορεία του αγώνα, καθώς η Γρανάδα έχει ένα πολύ καλό μομέντουμ μεν, αλλά έχει και κάποιες απουσίες και συνεχόμενα παιχνίδια σε μικρό χρονικό διάστημα δε.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, την ασπρόμαυρη εστία θα υπερασπιστεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Ίνγκασον, Βαρέλα, Μιχαηλίδη, με τους Ροντρίγκο και Γιαννούλη ως φουλ μπακ.

Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σβαμπ και Ελ Καντουρί, ενώ στα πλάγια της επίθεσης θα είναι ο Μουργκ και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, με τον Τσόλακ στην κορυφή αυτής.

Την αποστολή του ΠΑΟΚ συμπληρώνουν οι Πασχαλάκης, Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Λύρατζης, Μιχάι, Κρέσπο, Εσίτι, Αουγκούστο, Νινούα, Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι, Τζόλης και Κούτσιας.

Από την πλευρά της, η Γρανάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αναμένεται να ξεκινήσει με τους Σίλβα, Φουλκιέ, Σάντσεζ, Βαγέχο, Νέβα, Ετέκι, Σουάρες, Μοντόρο, Ερέρα, Κένεντι και Μολίνα.

Η διαιτητική ομάδα της αναμέτρησης είναι από την Πορτογαλία, με τον Τιάγκο Μαρτίνς να είναι ο «άρχοντας» του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ