Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για την υπέρβαση η ΑΕΚ με Λέστερ – Αυτούς ρίχνει στη «μάχη» ο Καρέρα

Με στόχο την υπέρβαση, που θα τη βάλει δυναμικά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε (19:55) τη Λέστερ στο ΟΑΚΑ για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Μετά το «βατερλώ» της πρεμιέρας στην Πορτογαλία, η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει να βγάλει αντίδραση κόντρα στο μεγάλο φαβορί του ομίλου και να μαζέψει τους πρώτους βαθμούς της στη φετινή διοργάνωση.

Η αποστολή των κιτρινόμαυρων είναι σαφέστατα πολύ δύσκολη, αλλά τα περιθώρια πλέον είναι εξαιρετικά στενά, αν θέλουν να έχουν τύχη στον όμιλο και να μη μείνουν με το καλημέρα πολύ πίσω στη βαθμολογία.

Στα συν, πάντως, ότι η Ένωση ανέκτησε την ψυχολογία της μετά το σημαντικό «διπλό» στο πρωτάθλημα επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Σε ό,τι αφορά τα πλάνα του Καρέρα, είναι αρκετά πιθανό να δούμε σχηματισμό 4-2-3-1.

Ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα και η τετράδα της άμυνας θα αποτελείται από τους Μπακάκη, Σβάρνα, Νεντσελτσιάρου και Ινσούα.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Κρίστιτσιτς και Σάκχοφ, ενώ πίσω από τον Ανσαριφάρντ, που είναι το φαβορί σε σχέση με τον Ολιβέιρα, θα βρίσκονται από τα δεξιά προς τα αριστερά οι Λιβάγια, Μάνταλος και Λόπες.

Δεν αποκλείεται, ωστόσο, και το 3-5-2 με τα ίδια πρόσωπα και τον Ινσούα να αγωνίζεται ως τρίτος στόπερ ή με μία αλλαγή, δηλαδή τον Χνιντ μέσα αντί του Λόπες.

Εκτός «μάχης» για την ΑΕΚ είναι οι Παουλίνιο, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Σιμάνσκι, Σιμόες, Γκαρσία και Αλμπάνης.

Η αποστολή της Ένωσης αποτελείται από τους εξής παίκτες: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Λάτσι, Ινσούα, Σβάρνας, Χνιντ, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ, Τάνκοβιτς, Ολιβέιρα, Χριστόπουλος, Μαχαίρας.

Για τη Λέστερ, η οποία ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο Europa League με νίκη 3-0 επί της Ζόρια, είναι πιθανό τελικά να ξεκινήσει ο Βάρντι κόντρα στα προγνωστικά των προηγούμενων ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση θα δούμε τον Νιγηριανό Ιεανάτσο.

Σαφής εικόνα για τα πλάνα του Μπρένταν Ρότζερς δεν υπάρχει, αλλά είναι πιθανό ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Σμάιχελ, Τζάστιν, Φοφανά, Μόργκαν, Φουχς, Τσάουντχαρι, Μεντί, Ουντέρ, Πέρες, Ολμπράιτον και Ιεανάτσο ή Βάρντι.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αυστριακός Χάραλντ Λέχνερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ