Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απελπισμένος μετά τη γκέλα του Παναθηναϊκού και με Βόλο ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε να βγει μπροστά και να απομακρύνει τους Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα, χρεώνοντάς τους την κακή αγωνιστική εικόνα της ομάδας και την ακόμα χειρότερη στελέχωση του ρόστερ αντίστοιχα.

Ακολούθως, κατόπιν δικής του επιλογής, έφερε στην Ελλάδα τον Λάζλο Μπόλονι, ευελπιστώντας ότι ο Ρουμάνος τεχνικός, με την «πλούσια» εμπειρία του και τις ικανότητές του, θα καταφέρει να αντιστρέψει το κλίμα και να οδηγήσει τον Παναθηναϊκό στον δρόμο των επιτυχιών.

Στην πρώτη του αναμέτρηση στον πράσινο πάγκο, το τριφύλλι βρέθηκε πολύ κοντά στο πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα, κρατώντας το ροζ φύλλο αγώνα μέχρι το 92ο λεπτό, όταν ο επικίνδυνος καθ’ όλη τη διάρκεια Βόλος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια και να κρατήσει τον Παναθηναϊκό στον… πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Η νέα απώλεια βαθμών, όπως είναι λογικό, προβλημάτισε έντονα τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος, δεν περίμενε νέα γκέλα και σύμφωνα με το περιβάλλον του, έμοιαζε απελπισμένος.

Παρ’ όλα αυτά, όπως τονίστηκε, προφανώς δεν θα μπορούσε να κρίνει έναν προπονητή από την πρώτη του εβδομάδα στη δουλειά και για τον λόγο αυτό πιστεύει ακράδαντα ότι είναι θέμα χρόνου για τον Μπόλονι να βελτιώσει την ομάδα που πριν από λίγες μέρες πήρε στα χέρια του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ