Μετάβαση στο περιεχόμενο

«Βέβαιοι για πολυϊδιοκτησία Ολυμπιακού-άλλης ΠΑΕ οι νομικοί του ΠΑΟΚ – Ψάχνουν στοιχεία κάτω από απόλυτη μυστικότητα»!

Η πρόσφατη ταλαιπωρία του ΠΑΟΚ με την καταγγελία του Ολυμπιακού για τη φερόμενη πολυϊδιοκτησία με την Ξάνθη έχει οδηγήσει πλέον τον Δικέφαλο του Βορρά να ψάχνει τα πάντα.

Στο πλαίσιο αυτών των ερευνών, λοιπόν, η νομική υπηρεσία των ασπρόμαυρων, η οποία θα ενισχυθεί και με επιπλέον νομικούς στο μέλλον, άρχισε να ψάχνει τα στοιχεία για πιθανή πολυϊδιοκτησία του Ολυμπιακού με άλλη ΠΑΕ!

Από την Αθήνα και τον Πειραιά συλλέγονται στοιχεία, γιατί υπάρχει η βεβαιότητα στον ΠΑΟΚ πως ο Ολυμπιακός έχει σχέσεις με ΠΑΕ και όχι μόνο με μία, αλλά με παραπάνω από δύο!

Αυτό που ελέγχουν οι νομικοί είναι αν η σχέση αυτή είναι σχέση οικονομικής εξάρτησης, κάτι που θα πρέπει να αποδειχθεί και με έγγραφα. Γι’ αυτό και όλα γίνονται κάτω από απόλυτη μυστικότητα.

Πηγή: sfina.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ